Lakóingatlan kereső

//Lakóingatlan kereső
Lakóingatlan kereső 2019-07-03T16:08:07+02:00

Bár a honlap alapvetően a befektetési céllal a megyébe érkező vállalkozásokat célozza, a munkaerőpiac egyéb szereplői számára is hasznos információkkal igyekszik szolgálni. Ezen cél érdekében (2019. júniusi adatok alapján) a honlapnak ezen menüpontjában a megye településein rendelkezésre álló, gazdaságfejlesztési céllal hasznosítható lakóingatlanokról is közlünk információkat.

Az adott ikonra kattintva további információkhoz juthat.

Önkormányzati tulajdonú lakáscélú ingatlanok (a szociális bérlakásokat kivéve)

Forrás: Önkormányzati adatszolgáltatás, 2019. június

Ezen információkhoz adatokat a megye helyi önkormányzatai szolgáltattak a településükön rendelkezésre álló önkormányzati tulajdonú bérlakás-állományra vonatkozóan, melyek pl. a jövőben betelepülő vállalkozások munkaerejének lakhatását biztosíthatnák.

Az alábbiakban azt keresheti, hogy a megye adott településének önkormányzata rendelkezik-e bérlakás állománnyal, mely (akár jelenlegi állapotában, akár átalakítás után) szolgálati lakásként, vagy kiadható bérlakásként funkcionálhat a jövőben. Amennyiben rendelkezik ilyen ingatlannal a település, annak paramétereit (pl. a településen belüli elhelyezkedését, méretét, az ingatlan típusát) is megtalálja. (A kizárólag szociális alapon hasznosított ingatlanállomány nem került feltüntetésre.)